Laser ontharing

Ga naar het strand, draag je favoriete kleedje of korte broek, en ga met meer vertrouwen de wereld tegemoet.

Na permanente haarvermindering kan je aan de slag zonder na te denken over ongewenst haar. Het kiezen van de oplossing die bij jou past, is de eerste stap in uw reis naar een zelfverzekerde persoon. Ochtendroutines worden gemakkelijker en ook sneller. Je leven wordt eenvoudiger en toch voller met de dingen die je wilt.

HOE WERKT LASERONTHARING?

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen. De energie van de laserpuls wordt via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels gebracht om daar omgezet te worden in warmte. Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Pijnvrij & 100% tevreden

Bij het gebruik van traditionele toestellen voor ontharing (zoals IPL), is de behandeling vaak een ware nachtmerrie. Bij iedere flits wordt u vaak blootgesteld aan een onwaarschijnlijk pijngevoel.

De Laser & Co Diodelaser is echter volledig pijnvrij door de gekoelde laserkop, de hoekige frequentie van 808nm en de Fast Hair Removal, waardoor de laserkop sneller over de huid beweegt. U zal versteld staan hoe het concept Laser & Co Diodelaser efficiëntie en plezier combineert.


Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen per zone varieert. Er zijn minimum 6 behandelingen nodig, want niet elk haartje bevindt zich in de anagene fase.

Indien de laser de haarzakjes vernietigt, is het haarzakje definitief vernietigd. Maar vergeet niet dat op de plaatsen waar tijdens de behandeling nog geen haartjes groeiden er geen haarzakjes kunnen worden vernietigd.

Vandaar de noodzaak aan meerdere behandelingen.

Waar hou ik rekening mee als ik met de behandeling start?

- De te behandelen zone 3 tot 6 weken voor het starten van de behandeling niet meer blootstellen aan de zon.
- Bruinversnellers, bruin zonder zon of bleekmiddelen dienen tot 2 weken voor de behandeling gestopt te worden.
- 4 weken voor de eerste sessie niet meer waxen of epileren enkel scheren is toegestaan.
- 1 dag voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer scheren.
- De huid vrijhouden van maquillage, deo en oliën.
- Gebruik van medicatie melden.
- Tijdens de zwangerschap wordt er NIET gelaserd.

 

 
Voor alle huidtypes

De hoge gemiddelde kracht, de lage flux en het hoge herhalingsritme van de Laser & Co Diodelaser*, zorgen ervoor dat de energie veilig voor alle huidtypes wordt afgeleverd. 

Bij de donkere huidtypes duurt het vaak iets langer om hetzelfde resultaat te bekomen. Er is namelijk een langere pulsatietijd en een lagere energie nodig.
Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor een laserontharing ook de negroïde types.

 

 

Boek nu!