Huisregels

Huisregels

Annulaties

Als u bent verhinderd om op uw afspraak aanwezig te zijn, gelieve ons hiervan minstens 24u op voorhand te verwittigen. Als dit niet tijdig gebeurd, zullen wij u 50% van de behandelingsprijs aanrekenen als annulatiekost. U krijgt ook steeds de kans om iemand anders te vinden die uw plaats kan innemen, zodat de annulatiekost vervalt.

Komt u niet opdagen, zonder ons te verwittigen, dan zal de behandeling voor 100% aangerekend worden. Het is dan heel jammer dat we deze plaats niet meer aan iemand anders kunnen geven. Je krijgt een herinneringsmail en/of sms dus de afspraak vergeten is vrijwel onmogelijk.

Afspraken

Wij werken enkel op afspraak, waardoor alle tijd voor u gereserveerd wordt. Zo garanderen we u de beste service met de nodige aandacht.

Tijdens de openingsuren zullen wij uw oproep niet altijd kunnen beantwoorden aangezien we bezig zijn met een behandeling. Tijdens een behandeling vinden we het belangrijk dat de volledige aandacht en rust naar de klant gaat.  Daardoor zijn wij telefonisch amper bereikbaar. Gelieve contact met ons op te nemen via Lindsay@ithenticbeauty.com of via whatsapp 0494 84 12 15 of online te boeken via onze website.

Gelieve tijdig op jouw afspraak te komen opdagen. Als je te laat zal zijn, dien je telefonisch te verwittigen. Als je meer als 15 minuten te laat bent, moeten we de behandeling inkorten. Helaas is het inkorten bij sommige behandelingen niet mogelijk waardoor we een nieuwe afspraak moeten inplannen.


Betaling

Je kan bij ons betalen contant betalen, met Bancontact, Visa, Mastercard en via de Bancontact/payconiq applicatie op jouw smartphone.