Wat doet de Slim Boost Vega met je lichaam?

May 11 , 2021

Lindsay Verswyvel

Wat doet de Slim Boost Vega met je lichaam?

¨Wat doet de Slim Boost Vega met je lichaam?

Een gepatenteerde formule waar boordevol heilzame en natuurlijke ingrediënten in zitten. Het product werkt niet alleen op afvallen en vetverbranding, maar ook op lastige momenten tijdens het afvallen zoals, suikerdipjes, honger, hoofdpijn etc..

Afvallen is vaak niet gemakkelijk en niet ieder lichaam is erop gemaakt om ook daadwerkelijk af te vallen zonder wat hulp. De Slim Boost is speciaal ontwikkeld met ingrediënten die het dichtste liggen bij de lichaamseigen stoffen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam er niet te hard tegen zal vechten.

Zonder honger afvallen.. het lijkt wel een droom. Met de Slim Boost Vega kan dat  gewoon, wij krijgen zelfs van klanten soms wel eens te horen, ¨moet ik nu echt nog eten na die shake?¨

JA! Ons lichaam is ervoor gemaakt om vast voedsel te verwerken, het houdt je motor aan de gang en zorgt voor een natuurlijk proces. Wat de Slim Boost Vega doet is eigenlijk je lichaam een natuurlijke maagverkleining geven. Door de Matcha en de Konjac extracten zet de shake uit in je maag, zo kan je dat extra bord nog wel even laten. Bij teveel eten krijg je dezelfde klachten nadat je daadwerkelijk een maagverkleining hebt gehad. Misselijkheid of zelfs overgeven. Dat extraatje laat je dan echt wel staan.

Ook geeft de Slim Boost Vega je lichaam een detox en zorgt voor een gezonde darmflora (heel goed bij sommige huidproblemen en lage weerstand), dat wil zeggen dat al je gifstoffen in je lichaam afgevoerd worden op een natuurlijke manier. Dit is niet altijd fijn, maar zeker wel noodzakelijk om het lichaam in balans te brengen en zo ook echt af kunt vallen. Gifstoffen in je lichaam (die je onbewust door allerlei redenen en voedsel binnen krijgt) kunnen namelijk het hele afval proces tegenhouden.

De ceylon kaneel extracten zorgen er op zijn beurt weer voor dat je suikerspiegel mooi op 1 lijn blijft. Dat wil zeggen dat je GEEN suikerdipjes krijgt! Je hebt met de Slim Boost Vega dus veel minder of zelfs geen zin meer in snoep. Ideaal toch?

Ook heeft de Slim vele voordelen op enkele gezondheidsklachten, uit ervaring zijn er al veel mensen geholpen, niet alleen op afvallen, maar ook met hun diabetes, reuma, artrose, darmflora, Psoriasis etc. omdat er zoveel meer natuurlijke, gezonde ingrediënten inzitten.

Ik krijg zo toch niet genoeg binnen, ik eet 70% minder!

Maak je maar geen zorgen.. Je krijgt juist alles binnen wat je nodig hebt, want jouw lichaam heeft helemaal geen 3 borden voedsel nodig of 5 blikjes frisdrank. Daarbij zorgt de Slim Boost Vega er juist voor dat je alle voedingstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. Vooral in combinatie met de Beauty Boost. Deze power drank zorgt ervoor dat de spijsvertering gestimuleerd word, de darmflora gezond blijft, de huid, haren en nagels verzorgd worden tijdens het afvallen en zorgt voor alle spieren, botten, hersenen en zelfs het hormoonstelsel. Dit is dus een ideale combinatie om te starten met afvallen en optimaliseren van je gezondheid. Vol met antioxidanten, dus ook nog eens erg goed voor de natuurlijke weerstand.

Hoeveel je zak afvallen? Dat is voor iedereen anders, want ieder lichaam reageert anders, de een verliest 1 kg per week en een ander 0,5 kg en weer een ander verliest alleen in cm´s. Weinig zeg je? Zeker niet, want hoe langzamer en geleidelijker jij afvalt hoe verder weg jouw jojo effect wegloopt! 

Geen jojo effect dus (mits je je maag weer flink gaat uitrekken en je je volpropt nar het harde werken) als jij rustig afbouwt en daarna stopt zal jou lichaam geen kick geven als jij gewoon normaal eet zoals je tijdens de kuur deed.

Geen honger, gewoon normaal eten, geen maaltijdvervangers, optimale gezondheidsvoordelen, makkelijk, gezond en zeker geen zware diëten aan te pas, als jij gewoon normaal (gevarieerd) eet is er niks aan de hand.

 

Bron : Neovital Nutrition